gallery/1_leaf

Premiumklant

 

Aankopen aan inkoopprijzen als premiumklant, dit is mogelijk vanaf een eerste bestelling van € 50,- waar u al een korting op ontvangt en geen verzendingskosten!

Schrijf u nu in als Premiumklant !

gallery/1_butterfly

VIP KLANT

 

Wanneer u elke maand samen met vrienden, vriendinnen of familie samen artikelen gaat bestellen, wordt dan nu VIP klant, dan koopt u aan inkoopprijzen met een extra korting!

Schrijf u nu in als VIP klant!

Adviseur

 

U bent wederverkoper, zelfstandige, handelaar, demonstratrice, ... of u wenst onze professionele producten te verkopen in uw zaak, aarzel niet om ons te contacteren.

Geniet van de mogelijkheden die u geniet aan groothandelsprijzen en een aantrekkelijke bonus op uw maandomzet.

gallery/travelbox

Aanbieding: klantenkaart premiumklant t/m 30/12/2018

 

Uw pakket bestaat uit volgende gekozen producten:

  • Aloë vera handcreme 100 ml
  • Aloë vera tandpasta     75 ml
  • Aloë vera intensieve olie spray 100 ml: ontsmettingsmiddel, ontstekingsremmer en insectwerend middel.
  • Aloë vera travel bag set bestaande uit 3 producten: aloë vera intensieve spray 100 ml, aloë vera regenererende crème 30 ml, lichaamsgel met 99% aloë vera 50 ml. Deze set is handig en reist overal met u mee. Drie essentiële producten in miniatuurformaat en kan mee in de sporttas, op reis met de auto, met het vliegtuig, ...

En prachtig setje om onze producten te leren kennen en te gebruiken. Niet tevreden, bekijk onze voorwaarden om deze terug te zenden.

Deze set heeft een verkoopwaarde van € 72,50 maar als u deze besteld via het contactformulier, ontvangt u tevens uw exclusieve klantenkaart wat u ook het voordeel geeft, geen verplichtingen, altijd verminderde aankoopprijs en geen verzendingskosten! Deze set koopt u aan de uitzonderlijke prijs van € 58,00. Kan je ons 2 nieuwe klanten aanbrengen, dan ontvang je een leuke surprisebox. Bestel nu!