gallery/1_leaf

Premiumklant

 

Aankopen aan inkoopprijzen als premiumklant, dit is mogelijk vanaf een eerste bestelling van € 50,- waar u al een korting op ontvangt en geen verzendingskosten!

Schrijf u nu in als Premiumklant !

gallery/1_butterfly

VIP KLANT

 

Wanneer u elke maand samen met vrienden, vriendinnen of familie samen artikelen gaat bestellen, wordt dan nu VIP klant, dan koopt u aan inkoopprijzen met een extra korting!

Schrijf u nu in als VIP klant!

Adviseur

 

U bent wederverkoper, zelfstandige, handelaar, demonstratrice, ... of u wenst onze professionele producten te verkopen in uw zaak, aarzel niet om ons te contacteren.

Geniet van de mogelijkheden die u geniet aan groothandelsprijzen en een aantrekkelijke bonus op uw maandomzet.

Over ons

 

Vegas Beauté heet u welkom in de wereld van schoonheid, moderne, trendy geuren en exclusieve verzorginsproducten. Pure verzorging voor lichaam en geest. Decoratieve make-up met moderne kleuren ronden het geheel helemaal af. neem de tijd om het door ons speciaal voor u samengestelde assortiment te leren kennen, zonder enige vorm van haast of aankoopstress. Koop is een zaak van vertrouwen. onze vegas-adviseurs zullen u in alle vertrouwen en indien nodig individueel voorzien van een passend advies dat naar uw wensen is samengesteld.


Vegas tevredenheidsgarantie: Vegas cosmetics staat garant voor de kwaliteit van haar producten. indien u niet tevreden bent over de door u aangekochte producten van vegas cosmetics, kunt u de door u gekochte producten binnen 14 dagen na aankoop teruggeven aan uw adviseur. Wel dienen het product en de verpakking in originele staat van aankoop te zijn. u hebt de mogelijheid om het product te ruilen tegen een gelijkwaardig product van uw keuze of een cadeau-/ waardebon, deze is verkrijgbaar bij uw adviseur. Hij/zij zal u dan het aankoopbedrag vergoeden.

 

Kwaliteitscertificaat
een groot gedeelte van ons productassortiment hebben we speciaal laten testen door het gerenomeerde instituut „dermatest“. zij zijn gespecialiseerd in het testen van producten op dermatologisch en klinisch gebied.
„Dermatest“ heeft alle geteste vegas-producten als „zeer goed” gekwalificeerd en gecertificeerd. in de toekomst vindt u dan ook bij deze producten in de catalogus het „dermatest - zeer goed“ logo. Hiermee willen wij u overtuigen en verzekeren dat we alleen maar producten inzetten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit als extra bevestiging dat u met deze speciaal geselecteerde producten kiest voor een hoge kwaliteitsstandaard.

gallery/vegascosmeticscertificaat