gallery/1_leaf

Premiumklant

 

Aankopen aan inkoopprijzen als premiumklant, dit is mogelijk vanaf een eerste bestelling van € 50,- waar u al een korting op ontvangt en geen verzendingskosten!

Schrijf u nu in als Premiumklant !

gallery/1_butterfly

VIP KLANT

 

Wanneer u elke maand samen met vrienden, vriendinnen of familie samen artikelen gaat bestellen, wordt dan nu VIP klant, dan koopt u aan inkoopprijzen met een extra korting!

Schrijf u nu in als VIP klant!

Adviseur

 

U bent wederverkoper, zelfstandige, handelaar, demonstratrice, ... of u wenst onze professionele producten te verkopen in uw zaak, aarzel niet om ons te contacteren.

Geniet van de mogelijkheden die u geniet aan groothandelsprijzen en een aantrekkelijke bonus op uw maandomzet.

gallery/travelbox
gallery/22728811_1599755150087839_8148220564878053487_n

 

Webshop Vegas Beauté

 

Alle producten kan u terugvinden in onze webshop. Tevens kan u hier ook lezen waarvoor de producten kunnen gebruikt worden.

Onze voedingssupplementen zijn ook van zeer hoogwaardige kwaliteit, let wel, deze vervangen geen maaltijd, zij zorgen ervoor dat we onze voeding aanvullen met waardevolle stoffen die we vaak niet binnen krijgen via het normale voedingspatroon.  Er staat telkens bij vermeld hoelang u met 1 dosis doet. U kan ze aankopen voor 1 maand of aan een zeer gunstige prijs voor 3 maanden.

 

Staat het gewenste artikel er niet meer bij, dan is deze tijdelijk uit stock.

 

Op een bepaald moment kan u de keuze maken of u gewoon wenst te bestellen, als premiumklant of adviseur. Daar kan u dan vrijblijvend een keuze maken. Wanneer uw klantnummer 12 maanden niet meer gebruikt wordt, dan worden uw gegevens uit onze database verwijderd. En uw gegevens worden ook niet doorgegeven aan andere bedrijven.

Bij eventuele vragen, aarzel niet om het contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veel plezier in onze shop.